good night moon

good night moon

Såhär skulle jag vilja att mitt sovrum såg ut, men tyvärr gör det inte det. Har en säng, täcken och kuddar i alla fall, det är en liten bit på vägen. Men drömma kan man ju göra!

ett alldeles eget typsnitt

my own font

Jag pluggade på Mediegymnasiet i Malmö och läste grafisk design som inriktning. Vi fick göra vårt egna typsnitt som vi skulle använda till en affisch som vi skulle göra. Vi fick bara använda oss av material vi kunde hitta på skolan, och som ni kanske ser använde jag mig av piprensare. Det var ganska kul och ganska pilligt också. Det här var nog 2007, tror jag, så det var ju ett litet tag sen.

en födelsedagspresent

when night falls

Den här tavlan, som jag har ritat, fick bli en födelsedagspresent till min pojkväns syster. Några dagar innan sin födelsedag hade hon pratat om hur mycket hon tyckte om just den här bilden, så då tänkte jag att det kanske skulle bli en ganska bra present.

du har dina sånger och jag sjunger dem

hej 019

Här är en liten bild jag har hållt på med ganska länge. Fast den är inte så himla liten, den är nämlingen i A3. Den har legat i en mapp i garderoben och glömts bort vilket är så himla dumt för den är nästan helt klar. Det finns en ganska liten tom vit yta som jag måste fylla, men just nu står det still i huvudet. Förhoppningsvis kommer jag på något snart så att den kan bli klar! Det känns ju lite tråkigt om den ska fortsätta vara nästanklar. Tror att bilden skulle passa bättre på min vägg än i garderoben.

följ mig på twitter

My little star trek


Idag skaffade jag faktiskt ett twitterkonto, så nu kan ni följa mig där för att se nya uppdateringar på bloggen. Jag vet att jag har varit himla dålig på att uppdatera här, förlåt! Det ska faktiskt bli ändring på det! Men, för att följa mig på twitter klickar ni på twitterknappen till höger. Imorgon kommer det att dyka upp ett inlägg! :)

RSS 2.0