KELAndskrona

KELA

I skolan fick vi som uppgift att göra en illustration och folder till ett kommunalt kulturprojekt i Landskrona som kallas för KELA. KELA vill samla alla kulturövare och entreprenörer i Landskrona och genom det bidra till ett mer levande och attraktivt Landskrona.

Här var mitt bidrag men tyvärr var det inte jag som valdes, vilket var helt rätt för andra hade gjort så mycket bättre. Glödlampan i illustrationen står för idéer, entreprenörskap och kreativitet. Husen står för Landskrona. Det som kommer upp ur skorstenet är kreativiteten som flödar bland Landskronas invånare. Det var min tanke bakom illustrationen. Foldern skulle vara illustrationen och den skulle vara stansad längs med glödlampans konturer med text om KELA på baksidan.

rabbit in the sky

Rabbit in the sky

Till Lindita.

Torsdagstema - på cirkus

On circus

Här är mitt bidrag till torsdagstemat som fina Sofie står för idag!

The fox & the polar bear

The fox and the polar bear

my deer marriage

My dear marriage

My deer marriage


flamingo

Flamingo

Ibland händer det att man gör sånt här på lektionerna medan läraren pratar. Fyra timmar senare är flamingon full med streck.

äntligen fredag!

Little me

Är så himla glad för att det är fredag, och för att jag har gått ner 4,9 kg på en månad! Det funkar verkligen att gå ner om man tränar och lägger om sin kost. Har alltid tränat förut utan resultat, men nu är det ju till och med roligt att träna!

Johannes Itten - Bauhaus

Annunciation to Sainte Anne

Här är vår första uppgift i vår nya kurs Visuell kommunikation II. Det här är min egen bildanalys av proportioner och ljus av Giottos "Annunciation to Sainte Anne" enligt Johannes Ittens grundkurs på Bauhaus.

RSS 2.0