en glad uggla

owl color

Har man tråkigt kan man färglägga grejer man hittar i datorn, även om det inte blir så fint. Föredrar nog den svartvita versionen (http://lillesnigel.blogg.se/2012/january/hej-uggla.html). Imorgon har jag skola till fem. Blir trött bara av att tänka på det.

var ska dom bo?

var ska dom bo?

Det är så himla tråkigt när man tappar ritsuget, men jag tror att det har kommit tillbaka igen!

i spy with my little eye

I spy with my little eye

triangelfåglar

Triangelfåglar

Vad är finast om inte fåglar och trianglar?

finding shelter

Finding shelter

Vill hälsa alla nya bevakare välkomna! Så himla kul att andra uppskattar vad man gör. Snart ska jag sova och imorgon börjar skolan igen. Vi ska ha introduktion för vår nya kurs interaktion och design. Jag hoppas att kursen kommer vara kul, är egentligen inte så intresserad av interaktionsdesign. Men vi får väl se!

till havs

Till havs

Har spenderat fredagkvällen men att färglägga denna och blev nyss klar! Jag har förresten en ny header också! Hoppas att ni gillar den.

ny bakgrund

bgbgbgbg

Efter att ha bråkat med bakgrunden ett bra tag är den äntligen klar! Är inte 100% nöjd men jag hoppas att den duger. Syns den bra för alla eller är det något konstigt med den? Blir mönstret för litet? Är rädd att mönstret är alldeles för litet och borde förstoras.

UPDATE: Nu har jag gjort mönstret lite lite större och gjort det svarta lite ljusare. Hoppas att det ser bättre ut nu, annars får ni säga till!

hej uggla

Hello owl

Här är en uggla som jag ritade när jag var i Linköping över jul. Har varit lite besatt av mönster på senaste.

leker med promarkers

Promarkers

Testade att rita lite med promarkers och såhär blev det! Fast det svarta är ritat med posca. Färgerna blev lite konstiga när jag scannade in teckningen. Skuggningen syns inte lika mycket här, men det syns väl lite hoppas jag!

marie curie & pierre curie

Här är min slutuppgift i kursen Teckning och visuell gestaltning. Man skulle rita två nobelpristagare, en man och en kvinna. Man skulle välja ett visuellt uttryck som vi har gått igenom under kursen, och då valde jag mönster. Och till sist skulle illustrationerna vara till tex bokomslag, mynt, sedlar, frimärken osv, och då valde jag bokomslag. Jag tänkte först att det skulle bli frimärken men det såg inte så bra ut. Jag fick VG som var högst betyg på uppgiften så jag blev ganska nöjd! Men jag gillar nog den på Pierre bäst.

Marie Curie omslag

Pierre Curie omslag

RSS 2.0