Mr MallardJag längtar jättemycket till den 14 augusti för då kommer Grimm ut igen! Det är världens bästa serie! Eller nä, det är det inte. Den bästa någonsin är Battlestar Galactica, nummer två är Game of Thrones men sen kommer Grimm på tredje plats! Har alltid tyckt att den har verkat skitlöjlig när jag sett reklam om den på tv. Brukar vanligtvis inte gilla såna där mystiska grejer, eller jag tittar inte på sånt i alla fall. Science fiction är min absoluta favoritkategori. Men för någon vecka sedan satt jag i soffan och råkade hamna framför Grimm på tv, avsnitt ett dessutom. I och med att det inte fanns något vettigare tittade jag på avsnittet och FYFAN VAD SPÄNNANDE! Nu känns mitt liv jättetomt när jag har sett klart säsong ett. Vad ska jag nu göra?

Kommentarer
Postat av: Jennifer Nilsson

Jag ville söka in till grafisk design på Malmö högskola, men jag var för sent ute och att vänta ett år innan man kan söka på nytt har jag inte tid med dessvärre :( Hittills har jag istället hittat en utbildning i Sundsvall som heter Grafisk design och kommunikation - med inriktning förpackningsdesigner :) Men jag måste säga det, vilken gåva du sitter inne med! Jag tittade igen din blogg lite snabbt och det är verkligen härliga designer du gjort - just alla dessa djur! Jag förstår inte hur du lyckats - så skickligt :)

2012-07-18 @ 15:39:47
URL: http://jennifernilsson.devote.se
Postat av: Petter

Börja kolla på Firefly! Sjuukt bra (men tyvärr alltför kortlivad..) sf-serie som jag var helt såld på för ett par år sedan. Hm tror jag ska kolla om den nu faktiskt haha.

2012-07-18 @ 21:08:54
URL: http://sgtsalt.blogg.se
Postat av: Petter

Ah synd (fast ändå bra såklart) att du redan hade sett den!
Jaa eller hur, hade velat se så mycket mer av Shepherd och hans förflutna. Så himla tråkigt när de lägger ner precis då man börjar komma in i storyn och tycka om karaktärerna och allt.
Jag tycker filmen är grym, fint att de gjorde den som avslut för fansen trots att det knappast blev någon ekonomisk vinst direkt.

2012-07-18 @ 23:05:30
URL: http://sgtsalt.blogg.se
Postat av: 39 kilo

Har inte sett Grimm men tänker "hyra" den snart. :P Har du sett Terra Nova?

Svar: Det borde du göra! :)Nä, har inte sett den serien. Har kollat på den på imdb några gånger men den har inte verkat spännande nog. Är den bra?
lillesnigel.blogg.se

2012-07-20 @ 07:18:11
URL: http://forthesimplehearts.blogg.se

kommentera color 2 Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0