en liten ostbrickaIdag fyller jag år! Tror hela tiden att jag blir 24 år och får panik. Vilken tur att jag bara fyller 23. Idag ska jag faktiskt inte göra så mycket mer än att halta iväg till den veganska restaurangen Kao's och äta födelsedagsbuffé. Man kan säga att jag fick världens bästa födelsedagspresent igår, men den hindrar mig också att göra en massa grejer. Jag fick lite blodådror utdragna, så nu slipper jag ha något så fint som åderbråck på benet. Läkaren var i alla fall himla fin och rolig. Jag fick välja musik som skulle spelas i operationssalen och läkaren sa "wow det här är min första punkoperation".

lite mönster

Här är två mönster jag har gjort till en skoluppgift. Är inte så jättejättenöjd med dom, men får se hur det blir!

havsdjur

Nu syns alla bilder här igen! Woho! Var tvungen att byta bildhostingserver men nu funkar allting igen. Skulle dock vilja skaffa ett webbhotell, istället för att använda min egen server. Funderar kanske att skaffa det hos Binero. Är det någon som har det där och tycker att det funkar bra?

På senaste har jag ritat en hel del, men mest jobbrelaterat. Här är lite havsdjur!


trasig blogg

Hej!
Som ni kanske ser så visas inga bilder på bloggen just nu. Jag håller på att byta bildhosting så bilderna kommer tyvärr vara nere ett tag :(. Riktigt tråkigt men det är väl sånt som händer ibland. Men jag hoppas att allting funkar igen så snart som möjligt!

RSS 2.0