Amazing Grace


alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, men det är även dagen då min mormor gick bort. Vid femtiden i morse tog hon sina sista andetag och lämnade denna världen. För mig är det både en ledsam dag men samtidigt en glad dag. Jag är ledsen för att jag har förlorat min fina fina mormor, men glad för att hon slipper lida mer. Förhoppningsvis lever man vidare efter att man har gått bort, och i så fall är det en väldigt passande dag för henne att gå bort på för då får hon kanske återförenas med min morfar igen. Min mormor var världens bästa mormor och en sådan himla bra, fin och stark människa. Hon kämpade ändan in till slutet och fortsatte att hålla sig stark och positiv trots allt. När jag var liten var hon min bästa vän och jag älskade att träffa henne och umgås med henne. En gång sade jag till henne att det var tur att hon inte hade fler barnbarn, för då skulle jag ha låst in dom i garderoben. Hon fick bara vara min.


tre fåglarIdag upptäckte jag minsann en himla fin grej! Isabell som har bloggen sista bussen hem har länkat till just min blogg, och det var ju himla roligt och snällt för hennes blogg är ju en av mina favoritbloggar! Så, tack så himla mycket igen!

i love you


KaffepausÄntligen är den klar! Påbörjade den i december men nu är den minsann färdig. Vet inte vilken jag tycker bäst om, med eller utan färg.

Ekoxe


RSS 2.0