du och jag, posca

blogg2
Posca on wood

Idag har vi hållt på att bygga en skissmodell i verkstaden på skolan och jag fick med mig lite rester hem, nämligen två träplattor i ca 9x16 cm. Jag tänkte att det kunde vara kul att göra något med dom och såhär blev det!
Jag har använt mig av poscapennor och dom är verkligen mina favoriter. Jag gillar när det blir heltäckande och önskar att jag hade massa pengar att köpa fler pennor för. Skulle vilja ha i fler nyanser och storlekar. Tur att jag fyller år snart.

ett litet kök

Kitchen

Idag har jag en fortsättningslektion på hur man ritar anatomi och efter det åker jag iväg hela helgen.

hej, här kommer stjärnor

Sleeping under the stars

Det är faktiskt rätt svårt att komma på rubriker ibland. Som till den här. Jag har inte döpt den till något särskilt. Tanken med bilden var att den skulle bli motivet till filmfestivalspostern som jag lade upp för något inlägg sedan, men den passade ju inte alls in märkte jag.

hemtenta - perspektiv

Hemtenta - Perspektiv

Här är en till av mina läxor, en hemtenta där vi skulle rita perspektiv. Jag skickade nyss in den till läraren och hoppas att det gick bra för mig. Vet inte riktigt om jag är nöjd eller ej. Hade supermycket problem med texten. Bilden är ritad för hand med tuschpenna till konturer, promarkers till allt det grå och poscapennor till bakgrunden och stjärnorna. Det var första gången jag ritade med promarkers på riktigt och det var rätt kul faktiskt!

Fantastisk Filmfestival

FFF

Här är en av mina läxor! Vi skulle skapa en poster för Fantastisk Filmfestival som är en filmfestival i Lund där det visas science fiction, fantasy och skräckfilm.

följ mig på flickr

Flickr

Jag har faktiskt en Flickrsida också om ni vill följa mig där. Klicka på bilden så kommer ni dit! Ska jag vara ärlig har jag inte riktigt förstått grejen med Flickr och använder det endast för att ladda upp bilder som jag sedan laddar upp här, jag länkar alltså bilderna i inläggen från Flickr. Men ja, jag finns i alla fall där om någon skulle vara intresserad!

little fox

Little fox

Idag har jag gjort massor känns det som. Men det bästa på dagen var ändå pizzabak med fina vänner. Imorgon har jag redovisning för två fotouppgifter i skolan. Det gillar jag inte alls, dels för att jag inte tycker om att redovisa och dels för att jag inte är nöjd över mina foton. Jag visste inte hur jag skulle tolka uppgiften, men å andra sidan sade läraren att det var fri tolkning. Så man kan ju inte ha helt fel, tänker jag då.

little otter

little 02

Idag är det november. Om 10 dagar ska jag till Linköping, om 21 dagar fyller jag år, om 22 dagar ska jag tatuera mig. Hittills låter november som en ganska bra månad.

little starlight

Little starlight

Igårkväll satt jag i soffan och ritade det här direkt med tusch utan att skissa eller kunna sudda. Det är ganska skönt ibland faktiskt! Jag har spelat Battlefield 3 hela morgonen så jag är lite stressad nu. Ska iväg och jobba snart för jag är ledig från skolan idag. Känner mig rätt stressad överhuvudtaget för jag har två fotouppgifter som ska in på onsdag, en filmfestivalsposter på fredag och en perspektivhemtenta på måndag.

RSS 2.0