ny bloggsida kanske

Untitled-1

Igår och idag har jag suttit och pillat med min nya bloggdesign. Jag har alltså skaffat en egen domän (vilket jag egentligen gjorde för flera månader sedan) och en wordpressblogg. Om allt går som det ska kommer jag kanske flytta över denna bloggen till wordpress redan idag. Det kommer dyka upp ett inlägg om detta i så fall. Ska också försöka fixa så att alla prenumeranter flyttas över till den nya adressen. Jag är inte helt klar med den nya designen men vill inte vänta längre!

En sjömansgiraff som åker karusell

A sailor giraffe riding a carousel

Ella tyckte att jag skulle rita en sjömansgiraff som åker karusell, så då fick det bli det! Har ni några andra förslag? Illustrationen var ganska kul att rita faktiskt. Det blir som en utmaning för sig själv. Jag skulle ju annars aldrig rita en sjömansgiraff liksom :).

födelsedagspresent

To my father

Idag fyller min pappa år! Den här illustrationen fick han av mig i present och som ni kanske förstår är han världens bästa pappa!

På sistone har jag inte varit särskilt ritsugen vilket jag tycker är supertråkigt. Kan ni inte säga till mig vad jag ska rita?

Zombie

Zombie

Jag blev lite sugen på att göra mig själv som en zombie efter att jag gjorde den här, och då blev det såhär!

ett roligt skolarbete

School project / 01
School project / 02
School project / 03

Här är några bilder på delar av ett skolarbete som snart är klart. På måndag blir jag förhoppningsvis klar med allt. Självklart har jag använt den häftiga laserskäraren till att gravera ut mönstret i träet.

Vernissage i Landskrona

Vernissage @ Landskrona's library

Idag var vi på vernissage i Landskrona med klassen. Kela, som vi fick göra illustration och flyer till, hade utställning med allas bidrag på biblioteket i Landskrona. Ni kanske känner igen min glödlampa från det här inlägget.

tea time

Tea time

våren har kommit hit

Hej! Som ni ser har jag minsann bytt bakgrundsbild och header. Det blev alltså förslag nummer ett! Tyckte att det blev alldeles för mycket med de andra två, att det drog till sig för mycket uppmärksamhet, och det kändes inte riktigt som mig. Så himla mycket färg ju! Jag själv är ju aldrig färgglad, om inte brunt eller grått räknas.
Om ni inte kan se den nya desigen är det så enkelt som att klicka CTRL + F5. Säg förresten till om något ser alldeles knäppt ut.
 
Jag har tyvärr ingen illustration att visa men ni kan få titta på lite god mat jag åt förra sommaren. Självklart är all mat vegansk!
 
Yummy vegan food
 
1. Burgare med rotfruktsstrips från Kao's.
2. Kebabchiabatta med ost och vitlöksdressing från Glassfabriken.
3. Sushi från Astrid och aporna på Malmöfestivalen.
3. Pesto- och tofumacka från Kafé Agnez.
 
Alla ställen ligger i Malmö och är sjukt värda att besöka.

present till mormor

Till mormor

Här är en tavla som min mormor fick av mig i julklapp. Förlåt för den kassa bilden men hade ingen bättre.

ny bakgrund kanske

Jag funderar på att byta bakgrund på bloggen, men är inte helt säker. Ska jag välja några av dessa nedan eller helt enkelt ha kvar min nuvarande eller ändra färgen på den? Brunt känns lite dystert. Ni får gärna ge en liten kommentar om vad ni tycker!

1.
förslag 02

2.
förslag 03

3.
förslag 04
Något så här hade jag tänkt att headern skulle se ut i så fall.
new header 2

Fågelfamiljen

Fågelfamiljen

Här är några fågelkompisar. Det blir mest djur här i bloggen, men djur är så himla fina så det är okej tycker jag. Snart ska jag dricka te och titta på Star Trek. Ni får gärna tipsa om bra sci-fiserier! Är helt förkrossad över att jag har kollat klart hela Battlestar Galactica som är världens bästa serie.

En gris som stickar hemma

A pig who knit at home / En gris som stickar hemma

Yarn / Garn

Ibland blir det ju så att man har noll inspiration fastän man jättejättegärna vill rita. Så då fick någon annan bestämma åt mig vad jag skulle rita, och det blev alltså en gris som stickar hemma.

RSS 2.0