Rävkvinnan

muminhistorier nr 2

Här kommer några till muminberättelser jag skrev när jag var liten!

1.

2.

Serbien

Ikväll åker jag till Serbien och stannar där ett litet tag. Jag hoppas att det är så varmt där nere att man smälter ihjäl, för det har minsann varit brist på värme den här sommaren, i alla fall i Malmö. Det går att räkna på fingrarna hur många varma sommardagar det har varit här i år.

Här kommer lite foton från Serbien från förra sommaren!


Sleeping in the desert


En liten isbjörn

Ofta har jag hur många idéer som helst om vad jag vill rita, men jag blir så himla seg på att verkligen sätta igång att rita det jag har kommit på. Jag tror att jag råkar göra det till en för stor grej i mitt huvud och ser det som någonting jag måste göra, istället för något jag vill göra. Att jag känner att det måste bli alldeles perfekt och fint, vilket sätter en hel del press. Det är sällan jag bara släpper allt och sätter mig ner och kladdar lite i ett block utan att redan ha bestämt vad jag vill rita. Det känns jättetråkigt att det ska vara så, men ibland lyckas jag faktiskt bara kladda lite! Illustrationen här under ritade jag ganska snabbt när jag satt i soffan och halvtittade på tv. Jag är inte jättenöjd med den och tycker att benen är lite fula, men vad gör det? Det är kul att rita!


Mr MallardJag längtar jättemycket till den 14 augusti för då kommer Grimm ut igen! Det är världens bästa serie! Eller nä, det är det inte. Den bästa någonsin är Battlestar Galactica, nummer två är Game of Thrones men sen kommer Grimm på tredje plats! Har alltid tyckt att den har verkat skitlöjlig när jag sett reklam om den på tv. Brukar vanligtvis inte gilla såna där mystiska grejer, eller jag tittar inte på sånt i alla fall. Science fiction är min absoluta favoritkategori. Men för någon vecka sedan satt jag i soffan och råkade hamna framför Grimm på tv, avsnitt ett dessutom. I och med att det inte fanns något vettigare tittade jag på avsnittet och FYFAN VAD SPÄNNANDE! Nu känns mitt liv jättetomt när jag har sett klart säsong ett. Vad ska jag nu göra?

muminhistorier nr 1

Min pappa har sparat en hel del bilder jag ritat när jag var liten. Bland dom fann jag även små muminhistorier jag skrivit. Tydligen kunde jag inte det här med punkter och förstå när en mening var slut.

1. 

2.

beetle love


dandelions


En liten blomma

Flower

RSS 2.0