lite foton och sådär

- - - K-town hardcore fest 2012 K-town hardcore fest 2012
 
Alltså, det är juni nu och det har knappt varit någon sommar. Det är riktigt synd att man bor i Sverige och har kallt nästan hela året om. Här är i alla fall några foton från dagar då det har varit ganska varmt. Första fotot är till och med från maj då det var sjukt varmt i en vecka. Dom två sista är från K-town hardcore fest i Köpenhamn.
 
Jag heter förresten hellomjaw på instagram om någon skulle vara intresserad.

hej nu åker jag iväg

Print
 
Här är någonting som ska föreställa mig, men jag vet inte om det är så likt. Jag använder faktiskt inga blå tröjor så jag har nog lurats lite. Mörkare hår har jag också och inte randiga läppar. Lite senare idag åker jag till Linköping och är borta ett litet tag! Men vilken tur att man kan tidsinställa inlägg här på blogg.se nu.

En liten stad

A little town
 
En liten teckning på en liten stad! Imorgon åker jag till Köpenhamn på K-town harcore fest och är borta hela helgen. Jag är sjukt peppad och hoppas på att det blir en bra helg utan regn! Idag är det faktiskt ganska soligt i Malmö, vilket det knappt har varit i juni. Jättekul sommar. Heja heja.

min nya vän

My new tattoo My new tattoo My new tattoo

Här är den! Den är fortfarande lite svullen men det var värre igår, då såg det alldeles galet ut. Är supernöjd och det känns fint att den är ritad av mig själv också. Får bara hoppas på att jag inte börjar hata min egen konst.

min för alltid

Bird

Idag har den här fågeln som jag ritat blivit en tatuering på mitt lår! Är superglad och jättenöjd! Det kommer säkert dyka upp några foton här när plasten är av och jag har tagit bättre foton på den.

Har haft sommarlov sen den första juni men har en komplettering att lämna in ikväll. Hoppas att jag får godkänt på den och slipper att komplettera för jag är så sjukt trött på den. Det är min längsta uppsats någonsin - 16000 tecken!

ute på is

Ute på is

Förlåt för seg uppdatering här på bloggen. Ska försöka bättra mig! Imorgon har jag i alla fall min sista lektion i skolan och sen är det bara till att vänta på att solen ska komma tillbaks.

RSS 2.0