tack!För två dagar sen fick jag en himla fin överraskning när jag gick in på bloggen. Jag såg att jag hade fått alldeles för många besökare och flera nya bevakare och undrade såklart lite vad som hade hänt. Men då visade det sig att finaste Smäm hade länkat till bland annat min blogg! Jag fick nog världens största chock och blev gladast i hela världen! Världens största tack till dig, Smäm!

Och ett superstort tack till alla nya bevakare, alla ni gamla och alla ni som skriver fina kommentarer som gör mig alldeles varm i hjärtat!

pinterest

Idag har jag också skaffat Pinterest! Har aldrig fattat grejen med det riktigt, men idag tipsade en klasskompis mig om det. Det verkar ju ganska fett att kunna spara en massa bilder man gillar på internet, istället för att ha tusen bilder i tusen mappar på datorn. Man måste ju vara med i svängen tänkte jag. Jag heter i alla fall mjaou där om någon skulle vara sugen på att ta en titt eller vad man nu gör. Antagligen kommer det att dyka upp en himla massa tatueringar, design och sådär.


lite övergivet och så

Är man i Serbien kan man gå på upptäcktsfärd och kika på övergivna hus. Vissa är låsta, vissa är öppna, vissa är tomma och vissa är så fallfärdiga att man knappt vågar andas eller prata när man är inuti.


en del av ett skolarbete

Här är en skiss på en affisch till ett skolarbete. Vi har fått ett uppdrag av Ung Svensk Form och idag har vi delredovisning med några därifrån.


lille fjäril


födelsedagspresent

Här är en tavla min mamma fick av mig i födelsedagspresent! Hon blev avis på tavlan med fåglarna som min bästis fick av mig, så då var jag ju tvungen att också ge henne en fågeltavla! Den är i 50x40 och ritad med Poscapennor.


RSS 2.0